Nicolette

Nicolette van der Valk

Even voorstellen. Ik ben Nicolette van der Valk. Ik ben psychodynamisch therapeut, lifestyle coach en trainer.

Mijn liefde voor psychologie en vitaliteit is ontstaan vanuit persoonlijke ervaringen. Verandering in leefstijl en focus op vitaliteit hebben mij geholpen mijn klachten te overwinnen, waarna het mijn missie is geworden om ook anderen te helpen.

Connect met mij op LinkedIn

Opleidingen:

Academie Psychodynamica HBO gecertificeerd:

4 Jarige therapeuten opleiding
Systemische jaaropleiding

Interesse welke technieken ik gebruik? Klik hier

De Eetlijn:

Orthomoleculaire coach

Praktijk InterZijn

Jouw gedachten ontrafelen, inzicht geven waar die gedachten vandaan komen. Wat kun je er mee, is het tijd voor verandering of is het juist slim wat je doet.

Het leren begrijpen van je eigen gedachten kan al innerlijke vrijheid bieden. Is er vrijheid? Dan is er ruimte.

Ruimte voor liefde, verdraagzaamheid, veiligheid naar jezelf en naar anderen. Iets wat we zo nodig hebben in deze maatschappij. Hoe fijn zou het zijn als je geen bv. boosheid ervaart in contact met de ander, maar in ruimte en begrip.

Waarom DansDynamica

De kracht van beweging van binnen uit, is lang niet bij iedereen bekend. Ik heb het zelf mogen ondervinden. Dansbewegingen die voortkomen vanuit mijn gevoel. Wat een openbaring.

Door trauma/blokkades etc. in beweging te zetten heb ik eerder opgedane (negatieve) ervaringen kunnen verwerken. De combinatie Bio-energetica (vrij-bewegen) en therapie gebaseerd op de Academie Psychodynamica bleek mij prachtige resultaten te geven.

Niet gek natuurlijk dat ik dat jou ook wil laten ervaren! Het losmaken van emoties door beweging, maar ook vraagstellingen vanuit de Psychodynamica komen aan bod. Dat wil jij toch ook?

Last van veel stress of burn-out?

Waarschijnlijk voel je je moe als je dit leest. Je hebt moeite om iets uit je handen te laten komen en je voelt je misschien wel schuldig tegenover anderen dat het je niet lukt. Vind je jezelf misschien zelfs een aansteller. Er spookt i.i.g. van alles door je hoofd wat je alleen nog maar meer naar beneden haalt. Deze gedachtes gaan maar niet weg, met als gevolg dat je slecht slaapt. Misschien wordt je ineens wakker en kan niet meer slapen terwijl je zo moe bent. Heb je ook dat je zo onhandig geworden bent? Nou ik wel. Ik liet van alles uit mijn handen vallen. Wat me ook opviel was dat mijn concentratie steeds minder werd en dat ik zelfs veel dingen vergat. Ik werd ook steeds onzekerder. Als je dit leest, herken je dit? Voor sommige is zelfs deze tekst lezen lastig, omdat de lettertjes dansen.

Become the best version of yourself

Experience

5
Jaar therapie & coaching ervaring
201
Tevreden cliënten
23
Jaar training ervaring
43
Jaar danservaring

Meer weten?

Prangende vragen? Of wil je weten of ik jou kan helpen?

[contact-form-7 id="168"]
Open chat
Welkom!
Wat kan ik voor je betekenen?
Ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Warme groet,
Nicolette van der Valk
www.nicolettevandervalk.nl
info@nicolettevandervalk.nl
0650504565