menu
Psychodynamische therapie in Zwolle

Ik help je weer vol energie de dag te beginnen!

Psychodynamische therapie therapie in de omgeving van Zwolle en Raalte

Als je kennis wilt maken met psychodynamische therapie in Zwolle, sta ik graag voor je klaar. Deze dynamische therapie richt zich op vraagstellingen en beweging waardoor jij meer balans in je leven ervaart. 

Daarin ben ik graag jouw psychodynamisch therapeut, lifestyle coach en trainer. Een onbezorgd leven zonder ballast is niet altijd vanzelfsprekend. Dit kan veroorzaakt worden door invloeden van buitenaf. Toch kan onbalans ook veroorzaakt worden door factoren uit een vorig leven. 

Deze gebeurtenissen kunnen een behoorlijke impact hebben op het leven dat we nu leven. Aan de hand van psychodynamische therapie in Zwolle wordt er aan de hand van vraagstellingen in combinatie met therapie en beweging gezocht naar een oplossing.

Waarom kiezen voor Nicolette?
Veiligheid

Ik vind het belangrijk dat jij je veilig bij mij voelt. Daardoor kun jij je makkelijker openen en komen wij gemakkelijker bij de ‘kern’. Zo achterhalen we waar het ‘echt’ om draait. 

Open communicatie en transparantie

Ik hou van open communicatie en vooral transparantie. Als er iets is, kun je dat altijd tegen mij zeggen. En ook geef ik zelf aan als ik wat zie, want zo komen we samen tot je doel.

Luisterend oor

Ik luister naar je en stem mijn manier van werken daarop af. Ik stel je therapeutische vragen waardoor je zelf met een passende oplossing komen. 

Maatwerk

Jij bent uniek, met je eigen rugzak. Ik zorg dan ook voor een op maat gemaakt behandeltraject dat echt voor je werkt.

Meer balans in je leven met psychodynamische therapie

Een leven dat zowel geestelijk als lichamelijk in balans is, zorgt voor het juiste evenwicht. Daardoor voelen we ons lekkerder in ons vel, voelen we ons vrijer en ervaren we meer energie in de dingen die we doen. 

Daarvoor dienen oude emoties in ons lichaam losgemaakt te worden. Met deze bewegingstherapie in Zwolle help ik je bij het creëren van meer zelf-liefde. Dit maakt je niet alleen fysiek en mentaal gezonder, maar zorgt er ook voor dat je weer vol energie in het leven kunt staan. 

Aan de hand van bewegingen help ik je om oude emoties los te kunnen maken. De vraagstellingen van de psychodynamische therapie in Zwolle zorgen daarbij voor de juiste handvatten om verder te kunnen gaan.

Kit gebruikt bij EMDR behandeling

Voel je vrij met psychodynamische therapie in Zwolle

Iedereen wil lekker in zijn vel zitten. Een gevoel van innerlijke vrijheid, zelf liefde, compassie naar jezelf en anderen is daarbij van groot belang. Dat zorgt ervoor dat we in balans zijn en ons prettig voelen. 

Dagelijks ballast ervaren heeft niet alleen een negatief effect op ons lichamelijke welzijn, maar zorgt er ook voor dat we mentaal geblokkeerd worden. Ook heeft dit weerslag op je omgeving. 

Aan de hand van dynamische bewegingen kunnen terugkerende problemen opgelost worden waardoor je beter in je balans komt te staan. Daarnaast verschaft de therapie je nieuwe inzichten zodat je het probleem daadwerkelijk op kunt lossen. 

Met dit gegeven is psychodynamische therapie ook geschikt als je hulp nodig hebt bij een burn-out in Zwolle. Als jij weer lekker in je vel zit zal je merken dat je omgeving ook anders op jouw gaan reageren.

Hoe heerlijk zou dat zijn.

Zelf-liefde en balans met psychodynamische therapie

Mijn bewegingstherapie in Zwolle richt zich op het laten spreken van jouw lichaam. Op deze manier kunnen negatieve energieën die veroorzaakt zijn door gebeurtenissen in het verleden losgemaakt en opgelost worden. 

Tijdens deze therapie gebeurt dat aan de hand van specifieke bewegingen en vraagstellingen. Wil jij ook lekkerder in je vel zitten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

Psychodynamische therapie Zwolle
De ervaring van anderen

Therapie bij praktijk InterZijn: Wat ik een aantal malen met name bij je heb gedaan zijn opstellingen-sessies. Ik heb je daarin als zeer zorgvuldig, integer en zeer deskundig ervaren. Je geeft blijk van zelf ook van alles te hebben ondergaan en dat dit bij jou ook een doorlopend levensproces is.

En last but not least: de blijheid en ‘zin’ waarmee je het doet. En het gevoel voor humor. Dit alles geeft mij een voor mij heel belangrijk gevoel van veiligheid en het vertrouwen in goede handen te zijn. Stress- Burn-out: Dezelfde kwaliteiten plus veel (bij)geleerd over wat suikers in de meeste producten voor groot effect in mijn wel-zijn aanricht.

Waardoor ik tevens in gewicht ben afgenomen. Beide waardoor ik mij veel beter kon gaan voelen.

RBCZ
logo VBAG
Zoek je een psychodynamisch therapeut in Zwolle of Raalte?

Ik wil je heel graag helpen om weer met zelfliefde, gezond en vol energie in het leven te staan.

Open chat
Welkom!
Wat kan ik voor je betekenen?
Ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Warme groet,
Nicolette van der Valk
www.nicolettevandervalk.nl
info@nicolettevandervalk.nl
0650504565