Relatietherapie bij Nicolette van der Valk in Zwolle

Bij Nicolette ben je van harte welkom als je op zoek bent naar relatietherapie in Zwolle. Als ervaren coach sta ik voor je klaar om verbindingen die beschadigd zijn geraakt te kunnen herstellen. Dit kan om een liefdesrelatie gaan, maar ook om een zakelijke of vriendschappelijke relatie. Ook binnen een gezin of familie kan de onderlinge relatie ontwricht zijn door diverse factoren. Als je dit wilt verbeteren aan de hand van relatietherapie in Zwolle, ben je bij mij van harte welkom.

Een goede relatie is een waardevol bezit. Er is voldoende ruimte en respect voor elkaars behoeften. Een goede relatie betekent ook vaak een fijne communicatie. Toch is dit niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. Een relatie tussen twee personen kan door verschillende factoren ontwricht raken. Dit kan door invloeden van buitenaf komen, het maken van een verkeerde beslissing of een andere ingrijpende gebeurtenis.

Als de verbinding beschadigd is geraakt, dan uit dit zich in veel gevallen in een verslechterde communicatie. Er wordt niet meer naar elkaar geluisterd en ook het gevoel van wederzijds begrip en vertrouwen verdwijnt naar de achtergrond. Dit vindt niet alleen plaats binnen liefdesrelaties tussen bijvoorbeeld een man en een vouw

Relatietherapie Zwolle

Effectieve relatietherapie in de omgeving van Zwolle

Ook binnen een gezin, familie of vriendenkring spreekt men van relaties. Ook zakelijke relaties kunnen door verschillende gebeurtenissen verslechteren. In dat geval biedt mijn relatietherapie in Zwolle uitkomst. Samen met jou ga ik op zoek naar de onderliggende lagen die de verbinding hebben beschadigd. Door deze duidelijk te krijgen, ontstaat er ruimte voor verheldering en nieuwe inzichten.

Een oplossing is dan vaak dichterbij dan je misschien in eerste instantie dacht. Tijdens mijn relatietherapie in de omgeving van Zwolle leer je opnieuw naar elkaar luisteren en de dialoog aan te gaan. Of dat nu tussen een man en een vrouw, een dochter en een moeder of twee vrienden is. Relatietherapie is geschikt voor iedereen die zich op een actieve manier wil inzetten voor het verbeteren van de onderlinge band.

Doordat je leert luisteren naar het verhaal van de ander, krijg je een beter beeld van de emoties die de beschadiging bij de ander teweeg brengt. Je leert de situatie begrijpen waardoor er meer begrip ontstaat. Niet alleen voor de gevoelens die je zelf ervaart, maar natuurlijk ook voor de emoties van de ander. Als ervaren relatietherapeut sta ik dan ook graag voor je klaar als je op zoek bent naar therapie in de omgeving van Zwolle.

Wilt u meer informatie?

Open chat
Welkom!
Wat kan ik voor je betekenen?
Ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Warme groet,
Nicolette van der Valk
www.nicolettevandervalk.nl
info@nicolettevandervalk.nl
0650504565